Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wojtek-LBN
|
Wysłany: Sob Mar 17, 2007 2:13 am Temat postu: CRAcademy |
|
|
Witajcie, w poniedzialkowej GW pojawilo sie ogloszenie na taki program, zna ktos wiecej szczegolow? |
|
Powrót do góry |
|
 |
ig_0
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 7:57 pm Temat postu: |
|
|
CRAcademy to jest firma, o ile sie nie myle, z Holandii, ktora daje dosc dobre szkolenia dla CRA ale mam wra?enie, ?e poziom ogólno?ci jest do?? du?y i np na start w PL jest to troche za ogolnie bo nie otrzymuje sie wiedzy o lokalnych uwarunkowaniach a tylko o ICH GCP i monitorowaniu jako takim.
pozdrawiam,
ig_0 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aga
|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 7:41 pm Temat postu: |
|
|
To ju? chyba jest po ptokach... By?am na tym szkoleniu par? lat temu w UK, nawet widzia?am, ze prowadzi ta sama pani (mi?a i OK, waga megaci??ka )
To jest dobre szkolenie, ale bardzo ogólne-tak z lotu ptaka o wszystkim, zeby tak o tyle o ile miec pojecie o co w tym wszystkim chodzi, ale tak na zasadzie, ?e dzwoni w którym? Kosciele.
To jest bardzo OK szkolenie ale wed?ug mnie jak ju? ma sie troch? do?wiadczenia, wtedy mozna z tego wi?cej wyciagn?? i fajnie jest w?a?nie jak to jest poza Polsk? bo mozna pogada? z monitorami z innych krajów.
No bo po co nowicjuszowi statystyka albo workshop z pisania protoko?u.
Ale ogólnie to spoko.
PS A kto? by?? Bo chyba mieli problem z grup?-obni?yli kas? o po?ow? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jollyjoker
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 9:24 pm Temat postu: |
|
|
CRA Academy to jest przedsiewziecie szkoleniowe prowadzone przez Institute of Clinical Research (ICR). CRA Academy prowadzi szkolenia dla wielu firm CRO, i nie tylko. Sam tez w takim uczestniczylem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|